Aanmelden / Inschrijven
schooljaar
2020-2021

Vanaf 13 mei 2020 start de vrije inschrijvings­periode voor het 1ste jaar
en heb je nog de mogelijkheid om in te schrijven op de school zelf.

Je kan ons telefonisch contacteren via het nummer 02 356 68 68.
Voor het 2de tot het 7de jaar is inschrijven mogelijk vanaf 6 juni 2020.

Maar iedereen kan nu reeds aanmelden.
==> naar aanmeldingsfiche


Handel - Informatica - Talen - Office - Retail - Logistiek - Okan


7de Specialisatiejaar BSO
Toelichting Lessentabel


BUSINESS SUPPORT

In deze opleiding leer je in uiteenlopende contactsituaties klantgericht handelen en vlot omgaan met klanten en bezoekers in verschillende talen. Je leert een e-commerce omgeving opzetten en beheren en leert omgaan met social media als communicatiemiddel. Je verwerft inzicht in bedrijfsprocessen binnen een onderneming aan de hand van ERP-software en je leert ICT-vaardigheden toepassen. Je kan nadien gaan werken als onthaalmedewerker, medewerker klantendienst, commercieel medewerker binnendienst.
DUAAL COMMERCIEEL ASSISTENT

In de opleiding duaal commercieel assistent leer je het commercieel en administratief behandelen van bestellingen van klanten, het oog hebben voor kwaliteit, het geven van technische ondersteuning en informatie aan klanten over de producten en/of diensten van de onderneming en het verwerven en behouden van een klantenbestand om zo de verkoop te stimuleren.
DUAAL LOGISTIEK ASSISTENT MAGAZIJN

In de opleiding duaal logistiek assistent magazijn leer je het administratief ondersteunen van alle of een gedeelte van de logistieke activiteiten (ontvangst, opslag, voorbereiding van orders, bevoorrading, …). Hierbij rekening houdend met eisen (timing, kwaliteit, kostprijs, duurzaamheid, veiligheid, hygiëne, …) teneinde het logistieke proces van de afdeling/de organisatie/het bedrijf optimaal te laten verlopen.